phone 1d   0889 200 003

 

Обхватът на дамската конфекция, произвеждана от „ Deska “ , включва пълната гама от облекла за жената – рокли, блузи, поли, панталони, сукмани, костюми и др.

Разполагаме със собствена производствена база, високотехнологично оборудване и квалифициран персонал. В производството работят над 100 човека, а мениджърския екип е съставен от 17 специалисти с богат опит.

При направата на всяка дреха има реализиран пълен производствен цикъл – от проектиране до окончателен вид на дрехата. Разполагаме с CAD система за кроене, което гарантира високо качество на кройките.Продуктите ни са със собствен дизайн , който е уникален и съобразен с модните тенденции за дамски дрехи.

Асортиментната ни листа е многообразна, както по отношение на използвани материали и аксесоари, така и по вид и предназначение на дрехата.

Значително място в асортиментната листа на „ Deska “ заемат продуктите, изработени от деним.

Моделите от дънков плат уверено навлязоха в женския гардероб и се задържаха като безспорен фаворит на дамите, а всеки сезон носи нови и нови дизайнерски хрумвания. През лятото повечето залагат на светло синия цвят и по-леките материи, а дънковите рокли са с нас непрекъснато – от плажа до вечерното парти в бара. За зимата харесвани са сукманите от тъмен деним с множество капси, метални копчета и различни джобове.

В колекциите ни място има и за изделия, изработени от текстилни платове – ризите и туниките са прекрасен избор за ежедневен, но стилен тоалет. Подходящи са за допълнение под елек и дори по-небрежбно сако.

В разнообразието от артикули на фирма Deska ще откриете и дамски панталони и елеци – дрехи, от които неизменно трябва да притежаваме поне едно красиво попълнение.

В динамичното ежедневие спортно – елегантния стил е предпочитан от жените. Ето защо „ Deska “ предлага удобната, красивата и елегантна дреха за жената.

За контакти